петък, 17 юли 2009 г.

Звук! Камера! ... a-a-and...action!


Шестте месеца кредит на доверие тик-такат.

В ръководена от прокуратурата акция „антимафиоти“ хванаха похитителите на някой си.

По данни на МВР той бил от „известна столична фамилия“, но според прокуратурата чужденец.

Прокуратурата съобщи само възрастта на похитителите, но МВР разпространи кадри и снимки, на които се виждат част от лицата им.

Тримцата били задържани на уговорената спирка за получаване на откупа, не всъщност на бензиностанция, но може и да е хранителен магазин.

Отвлеченият дори бил в автомобила, спрял на достатъчно оживено място на централна пътна артерия в София, в не прекалено късен час. Очевидци от съседните будки за вестници се радвали на холивудската сцена.

Всъщност всичко било част от разследване на наркоканал и роднините не точно се обадили по телефона, ами били прихванати със СРС. Засега цари неяснота дали е от тези, които се признават в съда или от другите.

Не се уточнява също, дали похитеният е ядосан, че са му прецакали сделката или ще се радва да дава пресконференции, докато аверите му са в ареста.

Още по-малко се знае, дали Борис Велчев ще се похвали сам или заедно с Бойко Борисов, или един друг ще се похвалят поотделно и взаимно.

Важното е, че институциите започват да се обиграват в показност по примера на новия държавен лидер.

Жалкото е, че както ремонтът на две детски градини и строежът на една не решават глобалния проблем с местата в същите, което проличава всяка пролет, така и добре рекламираното случайно попадение не е представителна извадка за работата на службите. Което също ще се види.

Снимка: Пресцентър на МВР.

0 коментара:

Публикуване на коментар