понеделник, 3 август 2009 г.

Simon says

Simon says: Запушете си ушите с палците на двата крака. Направете три кълбета напред, три назад. Боцнете по един светодиод във всяко око. Свържете ги в права верига с три батерии „Никопол“. Навийте днешния вестник на фунийки, напъхайте си ги в носа и наведете назад глава. Поливайте ги с кафе с едната ръка, а с другата се хванете за косата и се опитайте да се вдигнете на метър от земята. Като приключите със себе си, влезте в пералнята и си пуснете центрофуга на максимална степен.

Освежени научете за пореден път кой е работил за националните интереси и кой още повече за тях. След като розовото октоподче на ДС Simon ви е почиствало редовно ушетата с пипълцата си, няма как да не му повярвате, да не ахнете от радост и възторг, и да не направите няколко кълбета и салта, да походите на ръце...

После някой ще каже, че трябва да бъдат отворени всички досиета. След това ще си избере най-достойните агентурни имена и ще ги сложи да управляват. Първо ще се възмутите, после пералнята на пропагандата ще ви подпука и ще излезете от нея с нови, свежи възгледи.

Simon says: Играта официално се преименува на Министерството на пропагандата в сянка says: Продължавайте да вярвате, че първото няма нищо общо с второто и че супата днес не е сготвена от вълците в овча кожа вчера. За десерт получавате купичка обективност, гарнирана с карамелизирани новини от бадемови внушения, сос „Шоколадова идентичност“ от соц-марципан и парченца свободни банани от едноименни републики, фламбирани с кубински ром. Много ром.

Министерството на пропагандата в сянка says: В никакъв случай не изтрезнявайте, защото ще си патите от най-лайняния вкус, най-тежкото главоболие и най-силния световъртеж! 20 години слушахте, гледахте и четохте свобода, а? Нееее..., тя ви слушаше, гледаше и четеше празнотата в очите ви. Ха-ха. Марш в пропагандната пералня на ДС!

Снимка: От тук.

1 коментара:

Анонимен каза...

Уау, хареса ми. За съжаление обаче е истина...

Публикуване на коментар