сряда, 25 ноември 2009 г.

Неволни асоциации


Ден Първи

Президентът Първанов не посети никое село. От институцията твърдят, че има хрема. В обществените среди се завъртя непотвърдено предположение, че е бил нагризан от вълк.

Ден Втори

Президентът Първанов не е написал статия. Дори.

Ден Трети

Президентшата Първанова сама посрещна високопоставения гост от ........стан. Не му връчи орден, защото няма правомощия. От Президентската институция опровергаха твърденията, че Президентът Първанов е събирал въглища в Бобов дол за барбекюто на коктейла.

Ден Четвърти

Управляващата опозиция на Първанов твърди, че Президентът е бил забелязан да пече шишчета в ТЕЦ Плевен. Президентската Институция обяви това за долни инсинуации. В околностите на Плевен се оплакват от странна, но апетитна миризма от радиаторите.

Ден Пети

Днес никой не се сети за президента, понеже ловният сезон свърши.

Ден Шести

Всички питат: Къде все пак е Президента? При това извън ловния сезон?

Ден Седми

Президентът публикува коментарче на личната си страница на Президентството. В него предупреждава, че ще свика Консултативен съвет за национална сигурност заради свинската хрема, ако правителството не спре да киха срещу бившите.

Ден Осми

Президентът свика КСНС в студиото на БиТиВи и насади Слави за модератор. Самият Президент е гост на оркестъра, където припява „На тебе, партийо любима“, но във времето за закачки прави скеч на безпартиен единак.

Ден Девети

Президентът отново изчезна. Пресаташето на Институцията настоя, че се бори с ланшния сняг и отрече Слави да го е импийчнал.

Ден Десети – Съдбовен

Първанов публикува на официалната страница на Президентството статийка, в която се сбогува с приятелите си и твърди, че е поканен за Президент на Друга Държава. Бабите, които биха пролели сълзи и сополи, не ги проляха, понеже нямат интернет. Сайтът беше хакнат. От Институцията не коментират, но неофициално се твърди, че Държавата ще остане известно време без Президентче.

Ден Единайсти – Кошмарът

Събудих се от звука на получен СМС, който ме приканваше да се сдобия с рядка болест, защото Българската Коледа наближава. Прииска ми се пак да заспя, но от екрана Президентът си говореше с Мондьо за партитата със сирачета, а аз взех да се чудя, дали не съм в новата му държава, и се разсъних. Да му се не види.

Снимка: Президентството.

0 коментара:

Публикуване на коментар