петък, 16 март 2012 г.

Истината и нищо друго освен истина

След катарската драма, правителствената криза и министерския рейд по телевизорите, както и други събития, разбрахме следното:

Първо.

Премиерът е изпратил двама министри и те са казали на руснаците, че АЕЦ „Белене” няма да се строи.(БНТ)

Премиерът всъщност не може да каже зачеркне АЕЦ „Белене”, защото трябва да зачеркне 1,38 млрд. лв. (след среща с Плевнелиев)

В края на краищата премиерът иска референдум за централата, защото ще съживи Северна България и все пак още търси инвеститор. (пак БНТ)


Второ. А

Трайчо Трайков си е подал оставката по лични причини, каза Цветан Цветанов. (бТВ)

Цветан Цветанов е поискал оставката - без обяснение за причини, каза Трайчо Трайков.(в парламента)

Второ. Б

Изпълнителната комисия на ГЕРБ е приела оставките на Трайчо Трайков и Стефан Константинов. (пресцентър на ГЕРБ)

Трайчо Трайков тепърва на следващия ден си подава оставката в Министерския съвет, защото не е член на ГЕРБ и няма как ИК да му приема оставката. (пак в парламента)


Трето. А

Бизнесфорумът в Катар е щял да катастрофира заради ИАНМСП, но външното министерство е овладяло ситуацията, казва Николай Младенов. (ТВ 7)

БТТП е предложило да помогне на МВнР с организацията, твърди Аспарух Карастоянов, член на УС на палатата. (БНР)


Трето. Б

Мирослав Найденов обяви, че след сутрешната несъстояла се среща между катарски и български бизнесмени е имало втори форум „в 6 часа”, който вече бил успешен, изказването на Карастоянов вероятно е от преди това. (Нова ТВ)

Интервюто в БНР всъщност е от 8:42 часа сутринта на следващия ден. Никой друг още не е споменавал за такъв втори форум с участие на компании.

Може да бъде продължено, но и така всичко е ясно, нали. Остава само да бъде уточнено кой къде и как е ходил на плаж, понеже явно това е най-важното и интересното.

2 коментара:

доставка на подправки каза...

Хахаха. Парадокси колкото искаш. Каквото излезе по телевизията със сигурност прикрива нещо друго. Що я зачекнаха жената за тоя плаж?! Ми то да не се ходи всеки ден в Катар, що да не се топне във водата и да се попече малко след работно време (от 8,30 до 16,30), а ако не си е взела обедната почивка може и малко по-рано. И в крайна сметка има ли снимкови доказателства или "колеги си подливат вода"?!

Бали каза...

това стана истински сериал като тези по телевизията, тоя казал така, тоя направил така, аз казах, ти каза, .... пълна траги-комедия

Публикуване на коментар