петък, 24 април 2009 г.

Временна парламентарна комисия по изборните компромати


Това създаде парламентът миналата седмица. Формално „разследва“ какво бил правил Сретен Йосич в България. Неформално се оказа параван за пускане на фишеци.


Председател и говорител е Христо Бисеров от ДПС. Според легендите дърпа конците на определен кръг в СДС, въпреки че отдавна не е там. Обикновено не приказва много, но в последните два дни е невиждано словоохотлив. Дава брифинги всеки ден. И изнася всякакви данни – официални, неофициални, предполагаеми, а по „лична преценка“ - и секретни разговори от СРС-та. После прави оценки.


"Да не се окаже, че двама души, които се канят да управляват заедно България, преди време са управлявали заедно с подземния свят."

Цитатът е от Mediapool


Сега стана ли ясно?


Паралелно, изникналият изневиделица Николай Гацев от СДС – Оборище, който оспори съдебно новия устав на партията си, пак я атакува. Не му харесвал съдебният състав във ВКС по въпроса с ръководството. Просто внезапно активирал се седесар или подставено лице... аз вече си избрах отговора и си направих изводите.

1 коментара:

Иван Бедров каза...

Ицо /както му казват в Хасково/ беше най-близкият човек на Костов в СДС до към 2000г. Беше шеф на комисията по национална сигурност в парламента до есента на 2000г. Т.е. наблюдаваше и имаше право на информация за дейността на службите.
Май това казва всичко.

Публикуване на коментар