вторник, 30 юни 2009 г.

Ужас! Приватизация на паничката!


Треперете деца! Лошите десни искат да приватизират държавния биберон на добрия чичко Станишев, а после ще вземат и вашите залъгалки!

Нали знаете, че Кремиковци се срина, защото беше приватизиран от лошите десни? Сега ще последвате съдбата на металурзите. Ще ви фалират пенсиите, ще ви фалират тока, ще фалират алгебрата и кирилицата. И Аспирина ще ви фалират дори.

Ще ви продадат Татковината. Ще я изземат от нашите инвеститори, дето вече са я бетонирали половината, и ще я дадат на чуждите, за да я фалират като „Балкан“. Прас!

Приватизацията на разкапващи се структури е най-големият кошмар за нас и за вас!

Можете да изберете тях, а можете да изберете и нас!
Ние ще одържавим всичко. Всичко ще дадем на добрата мама БСП, а тя ще дава на вас!


Ще вземем на малките капиталистчета паричките и ще спасим металурзите.

Ще ви вдигаме пенсиите и минималните заплати на всеки 1 юли с 10%, без да индексираме инфлацията. Инфлация няма да има, ще сложим в потребителската кошница само гнили круши и червиви череши.

Ще ви осигурим изобилие и излишък от скъп ток, който няма кой да купува, така че ще го ползвате вие, макар и на същите цени. Да си осветявате запушените комини, докато готвите на дърва (така е много по-вкусно и традиционно).

Ще свалим още повече нивото на университетите под мотото: Всеки българин - висшист!

Ще даваме безплатна българска ацетилсалицилова киселина на онкоболните, да си лекуват страданието от липсващите медикаменти!

Ще наложим целите 111 хил. кв. км. с панелени и бетонни плочи, така че никой чужденец да не ще да стъпи тук, мамка им мръсна, чужбинска!

Нека не позволяваме да приватизират страната ни! Нашата страна, драги избиратели. Вие си търсете друга.

Из писмо на Сергей Станишев до избиратели.

...

0 коментара:

Публикуване на коментар