четвъртък, 7 май 2009 г.

Кога мандат излиза от МИР? Когато гора излита в Космоса

Всяка прилика и разлика е случайна. Хипотезата е недоказана и почива на предположения. Разказа ми я руският космонавт Дмитрий Соколов, раздрусан повече, отколкото вестибуларният му апарат можел да понесе. Твърди, че не става дума за халюцинация.

МИР не е легендарната орбитална станция, а Многомандатен избирателен район. Множеството на мандатите се определя от броя на избирателите във въпросния район. ЦИК не е Централа на извънземните киборги, освен ако превземането на Партийния дом не е станало тайно.

Когато ЦИК вади мандат от един МИР и го мести в друг, това значи:
а) броят на избирателите в единия е намалял
б) броят на избирателите в другия се е увеличил
с) завладяват планетата

Възможните верни отговори са повече от един.

Дмитрий Соколов драсна кръстче на А и Б, и огради С със забележката: „Фактологическа неточност“. Соколов не вярва в киборги, макар че е виждал летяща чиния. Дмитрий нарича конспираторите просто Те.

Те са намерили начин да спечелят от кризата, която e обхванала строителството в големите градове. Подготвят се по-добре от Техеран и по-скришно от Пхенян, да изстрелят едни гори в Космоса. На тяхно място трябва да възцари новият строителен бум. Тогава работниците от големите МИР заминават на гурбет в малките, доскоро пусти и по горски девствени МИР, пресмятат Те.

В природата нищо не се губи. В сметките също. От А следва Б. От А и Б следва ЦИК да премести мандати, за да е справедливо за избирателите и депутатите. В отговор "С" първоначално е преправена само думата „планета“. Впоследствие той е укрит и изцяло подменен с: С) това искат избирателите.

Дмитрий Соколов започна да разказва за горите в Смолян, Силистра, Търговище и Габрово. Пази и изрезки от вестници. После го прибраха в нещо като барокамера и не научих края. Купила съм си здрав чадър за падащи клонки и чепове.

0 коментара:

Публикуване на коментар