неделя, 10 май 2009 г.

Лудница, но без медицински персонал


Чувала съм, че е от времето. Организмът трудно понасял резките смени в умерено-континенталния климат и затова нравът на хората по тези ширини е странен, все едно са в ПМС. Той според учените би трябвало да е веднъж месечно, но е познато и постоянно проявление на типичния за жените синдром. В тези случаи за тях обикновено говори като за водни птици, но с една сменена буква. Не пречи същото да се използва и за следващите, мъжки по рождение персонажи, които се изявиха в неделния ден.

Отдавна се вълнувах, каква листа ще вкара Пламен Юруков или упълномощеният му адаш в ЦИК. Или регистрацията, след като вече е факт, ще остане само про форма. Ясно с каква цел. Каза, че е готов да го направи, за да спаси СДС. Срокът е до 14-и, включително и аз чакам с нетърпение.

И се чудя, ще приеме ли подадената днес от Кънчо Филипов ръка да подкрепи тази на „Лидер“ (събрали 40 000 подписа... толкова много хора ли работят във фирмите на Ковачки?) Що да не я подкрепи? В един и същи лагер играят. Би било нагло да застане открито зад Филиз Хюсменова, макар че вече нищо не може да ме изненада.

Яне Янев постави ултиматум със седем условия на Бойко, ако иска да участва в управленска коалиция с РЗС. Или наистина си вярва, или пак същото, но има и повод. Може да очаква, че като изпълни всички поръчки на настоящите си партньори, знае се кои, те ще му се отплатят по тарифа в депутати. Де да знам?

Михаил Миков казал, че нищо не й пречи на прокуратурата да повдига обвинения и без да са разкрити престъпленията. Дето се вика, наистина е в същия дол. При всички положения присъди няма и няма да има, но в статистиката нека поне обвиненията да се увеличат. Позитивизъм малко...

Шефът на ДАГ пък обясни, че никак не е искал да прави замените, но законът го задължавал. Обаче подписвал единствено по „целесъобразност“. Не се разбира с коя цел се е съобразявал, но се подразбира. Твърди, че изобщо не предполагал, че ще им сменят статута на горите...

Как да гледам сериали после? Къде такъв съспенс? Къде такъв хаос, къде такива пациенти? А какво ме чака само следващата седмица:

- Споменатите евролисти.
- Законът за медийния монопол и контрол (да му сменят заглавието, какво се правят на срамежливи).
- Вътрешният министър на слушане в комисия. Да каже шест години ще му стигнат ли да обясни за телефонните разпечатки и къде се вият Лианите.
- Ръководството на същата комисия ще ходи в ДАНС. Винаги следя Таня Дончева със затаен дъх.
- Яне е обещал нов сеир с ДДС-тата, Мургините и други пари.
- А правителството обеща да се поизгаври с боклука и Суходол идния четвъртък.
- В петък ще си запиша час при психиатър, дъновист и йога терапия. Почвам да се съмнявам, че всичко това ми влияе лошо.

0 коментара:

Публикуване на коментар