вторник, 5 май 2009 г.

Скандали, скандалите не са там, където търсите

Чудех се в последните дни, защо не ми се дращи по фалшификаторско-седесарската тема. Че е скандал, скандал е. Че всичко е ясно, ясно е. Че носи някакви позитиви за Синята коалиция, носи.

Но може и негативи да донесе. Ако се залъжат да влязат в ченгесарската риторика. Почти, но не съвсем, го направиха. Изненадах се от брифинга за икономическата криза днес. Нищо, че медиите не са обърнали много внимание на съществото и са задавали регистрационни въпроси. И е пикантно, и е логично. Професия.

Обаче на поредните, загубили работните си места, надали им дреме за ЦИК-МИК, пламъци и огньове.

Юристите на СДС сигурно са наясно с китайската поговорка: „От всяка безизходица има поне хиляда изхода“. А лидерите дано да са наясно, че ако свалят нивото, повече ще загубят.



С последното си обясних и раздразнението си. Освен това при подозрителната повторяемост на ситуациите, няма как да не се запитам: Какво скандално правят сега Станишев и Со., дето пак ще го разберем със закъснение?

2 коментара:

Анонимен каза...

На кого му пука за умрели сини боклуци?

Unknown каза...

Китайската поговорка е много добър пример! А за скандалното на Станиешев и Ко. искам да ти кажа, че тепърва ще пишеш. :-)

Публикуване на коментар