сряда, 20 май 2009 г.

Дежа вю. Ден като всеки друг.

Аре пак дебати. Дами канят. Т.е. Сергей Станишев. Харесало му е. Същите работи: Бойко се страхува, аз го призовавам, но той се крие, заредил съм Йотова, опа - револвера... дрън-дрън.

Ахмед Доган пак говори по философски. В Дулово високият наратив на неговата диалектика императивно напомни на електоралните си единици, че архетипът ДПС е квинтесенцията на виталната им конюнктура и предупреди да не импонират на металогиката на дуализма, т.е. да помнят първата Божия заповед, че нямат друг Господ. Поискал им прошка, което е странно за един Господ, но времената се менят.

За да не пропусна и третия лидер на Коалицията: Царят и днес помълча и като всеки друг ден пусна бионичното си око да наблюдава, а той записваше тефтери.

Сега – към Земята.

Гоце пак се прави на морален ментор. Преди малко четох Глава четвърта от Конституцията – не му влиза в задълженията, що се хаби? Повече не ще да коментира репликите между Станишев и Борисов. Само поотделно коментира, а ние нищо не разбираме. Нали така?

Орешарски: Актуализация на бюджета – август. Другото правителство? Не бе, не другото правителство, август. Е що? Еми, щото сега няма нужда. Ама криза има ли? Има, много тежка... Е що тогава август? Щото тогава се прави по принцип. Какви ги дрънкаш, бе? Това последното никой не го попита.

Неизчерпаемият Янев с нови сигнали. Ще свършат хората в държавата. Почнах да се притеснявам, защото веднъж подкупих дъщеря си с кейк, в замяна на което тя ми осигури 3 минути спокойствие. Не искам да я видя в „Топ 10“ на най-корумпираните бебета. Това не сте го прочели.

И пак Юруков, и пак Радонов. И други смели бойци. Впрочем първият ще участва в „Стани богат“. Ако някой знае кога ще го излъчват, да каже, че искам да го гледам. Да видя за каква кауза играе. :)

...

1 коментара:

Иван Бедров каза...

Е, как за каква кауза!? В преходните и заключителни разпоредби на закона Х да бъде забранено Еспресото и само Турското да остане законно. А ония, дето пият чай - ДГД

Публикуване на коментар