петък, 22 май 2009 г.

Деца на тото. Спешно е нужна Ирена Кръстева.


7, 12, 32, 18, 44, 3

Мамка му, нямам тройка, не си избих фиша. Що се излъгах и аз...

Второ теглене:

2, 10, 25, 26, 38, 42

Мамка му, тва детенце беше лоша инвестиция. Смачквам го заедно с фиша и ... на боклука.


Грозно? Вулгарно? Гнусно? Пригади ли ви се днес по едно време? Продължи ли около два часа? Не бе, толкова траеше жребият, не сте бременни. И май по-добре. Че ако бяхте, след две – три години щяхте да участвате в същата томбола.

Миналата пролет революционна система за кандидатстване превърна хиляди родители в компютърни хакери. Имах нещастието да кандидатствам тогава и в продължение часове следях чуждата и собствена истерия, кога ще се отпуши сайтът от хилядите пръстове, задържани на F5. Дори да не се беше сринал сървърът, пак беше идиотска идея да организираш състезание по най-бързо попълване на формуляри. Но си мислех, че по-ненормално няма как да стане.

Можело. Тази година се добавиха точките. С най-големи шансове са самотни майки, които са студентки, но по възможност също инвалиди и социално слаби, ама и да живеят до градината. Чакайте сега, всички плащаме данъци. Да си отрежа крак, да се разведа и да си регистрирам адрес палатка в двора на ОДЗ-то? За уравновесяване щяха да дават на директорите дума при класирането. Като при старата система. Две в едно – хем кьопава, хем с рушвети. После се спряха на „жребий“. Родителите тръпнат, ударили ли са джакпота или не.

Не стигали места. От кога не стигат? До кога няма да стигат? Да направят далавера с бившата шефка на тотото Ирена Кръстева по примера на правителството. Например Ковачки да си даде дела в Общинска банка на общината, а тя да го даде на Госпожата, която ще строи.

Двамата ще поплачат в национален ефир преди сделката. Мръсна, но с кауза, нали. Каузите са тачени, ще ги разберат. Явно в тая държава само така стават работите...

...

1 коментара:

Иван Бедров каза...

Все по-добро!

Публикуване на коментар