вторник, 26 май 2009 г.

Веееерно ли?!

70 необяснимо богати в София? Да не са изпуснали някоя нула? Ако седя една седмица пред Син Сити вечер, ще преброя доста повече необяснимо нагли селяндури с необяснимо скъпи и лъскави коли. Ама от ДАНС, НАП и Митниците не се сетиха да ме питат.

Как им огледаха незаконно построените на Витоша имоти? Надничайки като емута през оградата или с въпросник на кафе? Бабите - тузарки с бентлитата и яхтите е по-вероятно да са ги черпили с баница.

Следват още проверки, производства и други познати сапунки. Ще се драпат, ще се драпат, пък ще се залюбят. Кой с която агенция или прокуратура си пасне повече кармично. Обаче аз знам, за кого ще се ожени Тузара накрая. Не за Кари, но пак е с К.

За Кушлев, разбира се. Същият, дето неправомерно си постанови седем бона заплата и дълго време отказваше да се раздели с нея. Щом тази мижитурка не беше изритана и си топли креслото толкова години, как да очаквам това да се случи на някой милионер?

...

5 коментара:

Анонимен каза...

смърт на копелетата и на кушлев.смърт , смърт смърт

Филипа каза...

:) Абе поне затвор, ако може...:)

Анонимен каза...

А кой ще провери имотите на Доган и париците на Ирена Кръстева?

Филипа каза...

А-а, париците на Ирена вече установиха, че са чисти

САНДО каза...

Ами ДАНС, НАП и Митниците не те питат, защото самите те са доста добър източник за финансиране на селяндури... Айде да не ти разправям как на влизане в Бг митничарите регистрират "местопребиваването" на хората със скъпи автомобили и как същите тези автомобили изчезват като по магия... Странно защо нито една кражба досега не е разкрита.
Куриозното в случая е, че доскоро държавата налагаше мито на откраднатите автомобили с чуждестранна регистрация - все едно са продадени. Така хем ти крадат автомобила, хем ти взимат и вносна такса, а с малко повече късмет могат и да те измамят, че срещу определена сума ще ти върнат колата.

Публикуване на коментар