събота, 9 май 2009 г.

Здравето, боклуците, изборите и злоупотребата с неподходящи теми

Прекаляват. На високи токчета по камарите в Суходол ще ми ходят. За здраве ще говорят. Да разпръснат с хеликоптер листовки за изборите, нямаше да е толкова очевадно. Щабът работи, та пушек се вдига. Единствената правителствена информация в прекалено многото почивни дни беше от тях.

Министър Желев се загрижил за здравето на суходолци? Неговата РИОКОЗ ли преди година и половина разреши отварянето? Нещо като проверки не се ли правят? Сега се сети. И Илияна Йотова се засилила да затваря депото. До след изборите и до преди протестите на „алтернативната площадка“ (коя???).

Съчувствам на суходолци. Горките наивници.

Гледах преди време един епизод на „Монк“, много приятен сериал. Имаше боклучена криза в LA. Разликата е, че там камионджиите стачкуваха. Смрад. Та Ейдриън Монк, който не търпеше боклука да му стои в къщата (който е гледал сериала, знае защо), го пращаше по пощата на психотерапевта си.

Грешка. Не е правилният получател, но идеята е добра. Смятам да опаковам няколко памперса и да ги пратя на Илияна Йотова. Щом днес е изтърпяла миризмата в Суходол, ще изтърпи и тази. А тя, твърдя от личен опит, е силна. Иска ми се директно да й ги плесна в лицето, но съм прекалено възпитана. Виж, за Станишев примерно няма да имам колебание. Той най-заслужава.

2 коментара:

Анонимен каза...

В Монк проблема с боклука беше в Сан Франциско, не в ЛА ;) Не че има значение де ;)

Филипа каза...

Може, не помня :)

Публикуване на коментар